top of page

3 Idei Minunate de Aranjamente Florale pentru Sărbătorile Pascale

Ce flori sau culori sunt potrivite masei de Paste? Cum putem combina florile pentru a obtine o masa de Paste armonioasa?
 

Sarbatorile Pascale se apropie, iar noi deja pregatim de zor meniul de sarbatoare. Pe langa preparatele traditionale de Paste, vrem sa va propunem variante de aranjamente florale pentru decorul mesei de Paste, care sa dea culoare si sa se combine armonios cu celelalte produse de pe masa.


aranjamente florale pentru paste

Ce flori de sezon putem folosi

Anul acesta Pastele se va sarbatori la inceputul lunii Mai, ceea ce din punct de vedere floral este un avantaj, pentru ca ne putem bucura de florile proaspete si colorate cum ar fi frezii, irisi, viburnum, dar si bujori romanesti. Toate vin la pachet cu mirosuri care va vor incanta simturile, culori puternice de primavara si prospetime.


Culorile sunt importante

Daca te intrebi care sunt culorile cele mai cautate in aceasta perioada, iti putem spune cu siguranta ca albul si galbenul sunt principalele atractii pentru aranjamentele florale de Paste. Albul este ales pentru luminozitate si puritate, iar galbenul pentru bucurie, optimism, creativitate si energie pozitiva. Ambele reprezinta lumina si bucuria de primavara. Pentru a le combina armonios cu rosul oualelor de Paste, recomandam adaugarea unor elemente in culori de orange, portocaliu sau somon, care sa faca tranzitia intre rosul puternic si galbenul florilor.


Adauga un cadou dulce

Sarbatorile sunt un prilej de bucurie si creaza momentul oportun de a trimite cadouri celor dragi.

Iti recomandam din catalogul nostru de produse pe cele care contin atat buchete de flori de sezon, cat si cozonac, turta dulce, macarons si alte delicatese.





Pentru mai multe detalii, va asteptam in sectiunea noastra de shop online sau ne puteti scrie pentru un cadou personalizat in pagina de contact. Pentru comenzile de flori alaturi de dulciuri, prajituri si torturi, termenul de livrare este de 48h.




2 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page