top of page

Cum alegem florile din ziua nuntii?

Actualizată în: 9 oct. 2022

Nunta este un eveniment magic pentru fiecare cuplu: o zi de sarbatoare pe care o petrec alaturi de cei dragi si pe care o vor tine minte pentru totdeauna. Echipa La Fleur Bohème este formata din floristi cu experienta ce ofera consultanta mirilor pentru realizarea unor aranjamente florale ce le indeplinesc toate dorintele.

Nunta bucuresti

Cum ne asiguram ca vom construi elemente florale desprinse din povesti? Gasiti in aceasta pagina raspunsurile pentru cele mai des intalnite intrebari legate de florile din ziua nuntii.

Te invitam la o discutie telefonica pentru a desena impreuna decorul unei zile de poveste.

Cand e bine sa alegem florile pentru eveniment?

Sfatuim mirii sa ne contacteze atunci cand au decis cel putin data si tematica evenimentului. Data nuntii ne va influenta alegerea si propunerea florilor in functie de sezonalitate si pretul lor. Florile din extrasezon vin atat cu un pret mai ridicat, cat si cu un risc mai mare al disponibilitatii.

Daca si locatia este cunoscuta, cu atat mai bine. In functie de ea si de personalitatea mirilor vom contura design-ul floral potrivit.

Pentru ca lucram personalizat, alocam fiecarui client timp pentru a venit cu propuneri atat de nuante si flori, cat si de diferite modele si tehnici care sa se incadreze in buget. Ideal este sa avem o comanda ferma cu aproximativ doua saptamani inainte de eveniment, pentru a ne asigura ca putem utiliza cele mai frumoase si proaspete flori.



De ce este important decorul in cadrul unui eveniment?

Pentru ca asa cum hainele vorbesc despre noi, asa si aranjamentele alese vorbesc despre evenimentul pe care il găzduim. Bineinteles, bugetul este important, dar nu definitoriu, caci diversitatea florilor si a elementelor disponibile ne ajuta sa ne incadram in limitele dorite.


Realizam buchete si aranjamente atat pentru cununia religioasa cat si pentru cununia civila. Fiecare eveniment este unic si il tratam ca atare, scopul final fiind obtinerea unui cadru de neuitat.


Cum realizam o oferta?

Fiecare nunta este personalizata cu elemente florale pe gustul mirilor tinand cont de bugetul pe care vi-l propuneti. Vom oferi mai multe variante pentru fiecare aranjamanet sau buchet pe care il doriti, astfel incat sa puteti alege ce este cel mai potrivit pentru voi. Fiecare varianta are mentionate compozitia florala, gama de culori, pretul, forma si unde este cazul si dimensiunea.

Pentru a fi siguri ca realizam un decor armonios, ne ajuta sa cunoastem dimensiunile si forma meselor invitatilor, dar si cea a prezidiului.

Pentru inspiratie, puteti consulta pachetele atelierului pentru nunta 2022.


Ce elemente realizam pentru nunti?

Realizam buchete de mireasa, buchete de cununie civila, lumanari, arcade din flori sau baloane, aranjamente pentru candy bar, buchete pentru nasa sau domnisoare de onoare, cocarde, corsaje, coronite, dar si elemente si accesorii de design floral, ce tin de arta florala.


Cu ce fel de flori lucram?

Majoritatea proiectelor noastre utilizeaza flori naturale proaspete sau uscate, dar oferim si posibilitatea de a inchiria aranjamente din flori artificiale.


Cum alegem buchetul de mireasa?

Ne dorim ca fiecare mireasa cu care colaboram sa aiba in ziua nuntii buchetul de flori la care visa mereu. Realizam oferta personalizata pe baza florilor si culorilor preferate ale miresei, in stilul ce se potriveste cel mai bine cu tematica evenimentului.

Iata cateva buchete si lumanari de nunta realizate de echipa atelierului.


Buchet lumanari nunta flori naturale

Cum alegem buchetul de nasa?

Buchetul nasei, ca si cel de mireasa, trebuie sa fie in concordanta cu personalitatea, gusturile si stilul acesteia. Gama de culori poate fi aleasa in functie de rochia si accesoriile nasei.

Este important pentru noi sa stim daca sunt flori care ii plac/displac in mod deosebit. Totodata pentru conturarea ofertei, ne-ar ajuta un buget cu aproximatie, care se doreste a fi alocat acestui accesoriu floral.


Ce tipuri de lumanari decorate puteti alege?

Lumanari de nunta pot fi scurte sau lungi, in functie de preferinte, cu aranjament de flori naturale proaspete sau uscate pe o parte sau de jur imprejur. Totodata, la cerere, se pot face structuri florale de jur imprejurul acestora, folosind diferite accesorii si materiale, care vor da unicitate evenimentului.

Se poate opta atat pentru lumanari din ceara naturala, cat si din parafina, ambele variante fiind disponibile intr-o gama larga de culori.

Aranjament masa nunta

Cand livram florile?

Decidem locul si ora de livrare impreuna cu mirii.

De obicei buchetele, lumanarile si accesoriile pentru cununia civila sau cea religioasa vor ajunge la viitorii miri inainte de venirea fotografilor, pentru a fi si ele imortalizate, alaturi de rochia de mireasa, pantofi, costumul de mire si celelalte accesorii.

Pentru ca ziua nuntii este una incarcata, dorim a elibera mirii de stresul pregatirii si programarii aranjamentelor florale, a baloanelor si celorlate elemente de decor la locatie. De aceea, ne ocupam noi de asezarea lor si ne asiguram ca totul arata impecabil din punct de vedere floral. Avem nevoie doar de ora inceperii evenimentului si persoana de contact care se ocupa de evenimentul lor.



Ce accesorii realizam?

Alaturi de piesele de baza ale fiecarui evenimente (buchetele, lumanarile, aranjamentele de masa), cele mai cerute accesorii sunt cocardele mirelui si al nasului. De obicei acestea sunt miniaturi ale buchetului de mireasa, respectiv ale buchetului pentru nasa. Putem realiza flori de pus in piept (cocarde) si pentru parintii mirilor sau ceilalti invitati.

Coronitele de flori sunt un alt exemplu de accesoriu diafan ce poate fi asortat tinutelor din ziua evenimentului, fie ca este vorba de o coronita de mireasa din flori naturale sau coronite pentru nasa sau domnisoarele de onoare.

Pentru fiecare din aceste accesorii puteti alege dintre flori naturale proaspete, uscate sau criogenate. Iata cateva exemple pe care le puteti folosi ca inspiratie pentru ziua nuntii.

Ce alte servicii oferim?

Pentru ca ne dorim ca fiecare eveniment sa fie de poveste, oferim consiliere atat pentru aranjamentele florale, cat si pentru alte elemente cum ar fi: invitatii, place carduri, marturii sau inchiriere de elemente textile.

45 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Commenti


bottom of page