top of page

Cum sa comanzi flori din strainatate: ofera-le o surpriza celor dragi

Actualizată în: 5 aug.

Daca te afli intr-o alta tara si iti doresti sa iti surprinzi sora, mama, prietena sau nasa, uite ce trebuie sa faci. Distanta nu mai este un impediment atunci cand iti doresti sa comanzi un buchet cu livrare la domiciliu caruia ii poti atasa mesajul tau personalizat.


Echipa atelierului La Fleur Boheme este aici cu idei de cadouri ce vor fi cu siguranta apreciate - toate pot fi personalizate la cerere pentru ca stim ce important este pentru tine sa oferi un cadou special celor dragi.


flori pentru mama

Un buchet de flori cadou


Prin frumusetea si prospetimea lor, florile naturale transmit emotie, culoare si bucurie.


Alege un buchet de flori cu livrare la domiciliu si adauga mesajul tau pe care il vom scrie caligrafic intr-o felicitare handmade si il vom atasa buchetului. E atat de simplu!





Un buchet de flori naturale este un cadou potrivit pentru multe contexte: fie ca vrei sa ii spui "Te iubesc" mamei tale, "Aniversare fericita" sotiei tale, "La multi ani" surorii tale, "Felicitari" unei verisoare la o ocazie speciala sau pur si simplu vrei sa transmiti salutari unei prietene dragi.




Nu uita ca putem realiza buchete personalizate: daca stii florile preferate ale mamei tale sau o culoare care o incanta, contacteaza-ne si ne vom asigura ca va primi cel mai frumos buchet de flori.





cutie flori cadou

Aranjamente florale


O alta optiune este aceea de a opta pentru un aranjament floral realizat din flori naturale proaspete.


Uneori nu este nevoie de alt motiv pentru a face un cadou decat acela ca iti doresti sa aduci un strop de culoare si parfum in ziua unei persoane care indrageste florile. Ataseaza un mesaj personalizat astfel incat sa stie ca te gandesti la ea.


In functie de ocazie si destinatar, vei gasi cu siguranta inspiratie in pagina noastra dedicata aranjamentelor.


tort cadou mama

Flori si o surpriza dulce


Ce poate fi mai frumos decat un buchet de flori si o surpriza dulce? Colaboram cu o cofetarie artizanala pentru a livra cele mai gustoase dulciuri in Bucuresti si Ilfov.


Oferta noastra contine pachete diverse pentru ca ne dorim sa satisfacem toate gusturile atat in materie de prajituri cat si de flori. Poate iti doresti sa oferi un tort delicios, decorat cu flori si cu un mesaj scris pe el, niste macarons aromati, un mousse pufos sau o pavlova parfumata.



Le vei gasi pe toate pe pagina noastra de cadouri cu flori si dulciuri. Fiindca e vorba de produse proaspete, realizate la comanda, fii sigur ca te pregatesti din timp si alegi o data de livrare de peste cel putin 48h.


Cum ne poti contacta?


Pentru cazul in care nu ai gasit exact ce iti doreai sau ai nevoie de ajutor in a lua o decizie, te invitam sa ne contactezi prin una din metodele mentionate mai jos.


Daca ai o idee care te inspira ne poti trimite fotografii cu ce iti doresti sau chiar si un board de Pinterest.

Apel telefonic

Mesaj pe Facebook

Mesaj pe Instagram

Contact pe site

Email

 

Transmite-le celor dragi gandurile tale bune printr-un cadou floral si ne vom asigura ca vor primi cele mai frumoase buchete sau aranjamente!


Suntem aici pentru fiecare ocazie speciala cand doresti sa faci o supriza placuta.

104 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page