top of page

Ce cadouri oferim de 8 martie?

Actualizată în: 2 mar. 2023

Pe data de 8 martie se sarbatoreste ziua internationala a femeii, iar in Romania sarbatorim ziua mamei. Este o zi speciala in care serbam toate femeile dragi din viata noastra.


Suntem alaturi de tine cu cateva idei de cadouri de 8 martie ce vor aduce zambetul pe buzele lor!

 

cadou 8 martie mama

O surpriza dulce pentru mama ta


Ofera-i mamei tale un rasfat dulce asa cum iti oferea si ea in copilarie.


Comanda pentru mama ta flori de 8 martie si un tort artizanal realizat din ingrediente de cea mai buna calitate.


Vei gasi la noi cele mai frumoase flori de 8 martie, pe care le vom livra in Bucuresti si Ilfov alaturi de mesajul tau personalizat scris caligrafic intr-o felicitare handmade. Nu a fost niciodata mai usor sa spui "La multi ani de 8 martie!"


Pachetele noastre cadou sunt realizate si pentru cei care vor sa faca un cadou de departe. Daca nu esti in tara sau in acelasi oras cu mama, bunica, sora sau prietena ta, poti face o surpriza trimitandu-i, buchetul ei preferat alaturi de cele mai bune prajituri, ciocolata, macarons, felii de tort vegan sau chiar un tort delicios.





Un cadou nemuritor: o bijuterie de aur si un aranjament de flori criogenate


cadouri pentru 8 martie

Arata-ti aprecierea prin aceast cadou de neuitat: o bijuterie de aur livrata intr-un superb aranjament floral.


Florile criogenate au o durata lunga de viata, asa ca acest aranjament isi va pastra frumusetea ani la randul, fara sa aiba nevoie de ingrijire speciala.


Cum comanzi un astfel de pachet?

Intra pe site-ul partenerilor nostri, Bijuteria AEC, alege bijuteria de aur pe care doresti sa o oferi in dar iar la finalizarea comenzii vei putea alege ambalajul premium cu flori uscate si criogenate. Iti garantam ca nu vei regreta aceasta alegere.



Un buchet de flori in dar


Fiecare cuplu are propriul limbaj al iubirii deci stim ca nimeni nu va alege un buchet mai potrivit pentru jumatatea ta decat tine! Te invitam sa cauti inspiratie in pagina noastra de buchete si aranjamente si sa ne contactezi daca ai gasit ceea ce iti place sau, daca nu, sa ne spui cum ai vrea sa arate buchetul pe care il vei oferi cadou de 8 martie anul acesta. Noi ne vom asigura ca va deveni realitate si il vom livra la domiciliu.


idei cadouri 8 martie

Un aranjament floral cadou pentru nasa


Fie ca esti in cautarea unui cadou pentru nasa de botez sau de cununie, ii poti face o surpriza de 8 martie cu un aranjament floral delicat livrat la domiciliu.


Poate fi realizat in culorile ei favorite sau, daca le cunosti, cu florile preferate si putem adauga la cerere macarons deliciosi sau o felicitare ce va contine mesajul tau.


Transmite-i nasei tale cel mai frumos la multi ani de 8 martie.



Cadouri pentru colegele de birou


Daca vrei sa le oferi o atentie colegelor tale, avem cateva idei pentru tine: un buchet de lalele colorate, un aranjament in forma de cupcake sau un buchetel boem realizat manual din flori uscate sau criogenate.



Nu uita de bucuria de a face o surpriza personalizata


Iar daca vrei sa faci o surpriza unei persoane dragi la birou, la un restaurant sau chiar acasa, noi ne putem ocupa de amenajarea spatiului in functie tematica si ocazie cu flori, baloane si multe altele.

Scrie-ne in pagina de contact pentru mai multe detalii.


 

Orice cadou vei alege, cel mai important este sa le amintesti doamnelor din viata ta ca iti sunt dragi si ca le apreciezi.


Va dorim o primavara frumoasa!


20 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page