top of page

Idei pentru tematica nuntii tale in 2024

Actualizată în: 30 iul.

Suntem alaturi de mirii anului 2024 cu idei si sugestii pentru tematica nuntii. Am creat un mic ghid pentru trendurile din 2024 in materie de nunti si va invitam sa ne contactati pentru mai multe sfaturi personalizate.

De la an la an, evenimentele private se schimba, adaugand detalii pretioase ce fac din fiecare eveniment un moment special si diferit. Prin alegerea unei tematici poti iesi din anonimat, poti crea momente speciale, de neuitat pentru invitatii tai, ce vor evidentia o parte din personalitatea voastra.

In ultimii ani, mirii devin din ce in ce mai indrazneti si abordeaza tematici originale si pline de culoare. Oricare ar fi stilul tau - elegant, clasic, romantic sau traditional - poti crea un eveniment remarcabil tinand cont de cateva detalii.


Dupa 2020, majoritatea nuntilor s-au transformat in evenimente restranse, petrecute la terase sau locatii micute. Anul trecut postam un articol pe blog despre nuntile cu buget redus, iar acolo mentionam diferite idei de aranjamente florale ce pot fi realizate atat pentru o nunta in gradina cat si intr-un salon de nunta. Majoritatea erau aranjamente din flori naturale si aveau la baza vaze micute de diferite dimensiuni si forme, prin care se puteau crea ritm, diversitate si textura. Aceste elemente de design floral transforma florile de nunta in decoratiuni de vis, unice si delicate.


Nunta tematica italiana

De anul trecut, dupa ridicarea restrictiilor, nuntile au revenit la forma traditionala. Bugetele evenimentelor au crescut si ele iar mirii isi doresc din nou decoratiuni de nunta personalizate, aranjamente florale naturale care sa infrumuseteze locatia si accesorii florale pentru invitati.



Trebuie sa stii ca daca vei opta pentru o nunta tematica, aceasta va avea un cost mai ridicat decat o nunta traditionala. Iti garantam insa ca orice cost suplimentar va face diferenta intre detaliile clasice si cele tematice iar invitatilor li se va starni curiozitatea si vor aprecia originalitatea si implicarea voastra.


Inspirati de vacanta


Multe dintre tematicile din ultimii ani sunt inca printre optiunile mirilor si suntem sigure ca vor fi alese si in acest an. Cateva dintre nuntile de anul trecut inspirate din vacantele de vara, de vizite si de plimbari.


Printre cele mai cerute tematici de nunta au fost "Italian style", nunta cu tematica "Sicilia", nunta cu tematica "Grecia", nunta cu "lamai", nunta maritima, dar si nuntile cu tematica "Bridgerton", clasice si elegante.


Aranjamente florale 2024

Culoarea ta favorita integrata in nunta


O alta idee potrivita atat pentru aranjamente florale de nunta dar si pentru decoratiuni de nunta in general este sa integrezi culoarea ta favorita. Ea poate fi prezenta in mai multe elemente de decor: aranjamente florale si alte accesorii florale, place cards, aranjamente pentru candy bar, lumanari de nunta personalizate sau decorul salii.


Fie ca vorbim de nuante pale sau puternice, echipa noastra iti poate oferi o sesiune gratuita de consultanta ca sa alegi schema de culori potrivita evenimentului tau. Nu ezita sa ne contactezi prin metodele din sectiunea de contact a site-ului nostru.




Pasiunile mirilor


Gandeste-te la pasiunile voastre pentru a gasi idei de nunta altfel. Aveti o carte favorita? Poate o nunta cu tematica Harry potter este ceea ce v-ar reprezenta. Sau un serial pe care il indragiti? Ne-ar placea sa ne imaginam un decor floral potrivit pentru regi si dragoni.


In fiecare an plecati in cat mai multe concedii? Ia in considerare o nunta cu tematica travel. Ati vrea sa organizati nunta la mare dar nu este posibil? Poate fi totusi o nunta cu tematica marina. Filmele vintage sunt favoritele voastra? De ce sa nu organizati o nunta cu tematica vintage.


De exemplu, mireasa noastra Loredana este pasionata de carti si de citit, asa ca am integrat in decorul cununiei cartile ei favorite ce apoi au devenit marturii pentru invitati.


Tematica nunta 2024

Exemplele pot continua, dar important este sa rezulte un eveniment care va reprezinta.


Ce tematici vor fi in trend pentru 2024?


Noile trenduri din 2024 spun ca vom avea un sezon cu un twist retro. Desi sunt in tendinte de cativa ani, discurile de vinil si fotografiile pe film se anunta ca in acest an vor fi cele mai cautate. Cuplurile sunt mult mai orientate catre distractie, de aceea vor opta pentru personalizarea fiecarui detaliu. De anul trecut au intrat in trend si oglinzile personalizate pentru selfie-urile, dar se opteaza in continuare si pentru Selfie 360 si cabinele foto. In loc de albumul clasic in care fiecare invitat lasa cateva ganduri frumoase, se poate opta pentru Audio guest book, unde invitatii pot lasa mesaje vocale.


Ne bucuram totusi pentru ca in ultima perioada, mirii nu au mai optat pentru ideile si detaliile traditionale doar pentru ca asa trebuie, ci au incercat sa integreze din personalitatea lor, sa aduca mici schimbari care sa isi puna amprenta. Acesta este de fapt si mesajul nostru catre voi, viitoare mirese ale anului 2024 si nu numai, alegeti ce va face sa va simtiti confortabil, ce va place si ce visati sa aveti.

Buchet mireasa peach fuzz

Ce va sfatuim?


Concentrati-va pe detalii. Cele mai frumoase din acest an sunt funditele realizate manual. Ca optezi pentru o fundita subtire in par, un detaliu al rochiei de mireasa sau o decoratiune pe masa evenimentului, sunt nelipsite in sezonul de nunti 2024 si abia asteptam sa va aratam noile poze, insa intr-un alt blog post.


Culoarea anului 2024, daca nu stiati, este peach fuzz, un roz cu nuante moi de portocaliu. Este o culoare usor de integrat in orice tematica de nunta, fiind o nuanta ce se combina elegant cu multe alte culori. Pentru nunti credem ca este o culoare ce va fi mult ceruta, pentru ca face parte din categoria culorilor pale.



Vor fi populare in continuare nuntile in aer liber, terasele largi si mesele lungi si tipul de nunta in gradina pe care personal il adoram. Orice combinatie floristica va fi asezonata cu fructe din aceeasi paleta cromatica, ce va crea ideea de nunta lejera.


Aranjamentele florale cu fructe sunt un detaliu aparte pentru nunta ta. Acesta ar fi sfatul nostru daca nu ai o tematica anume, dar te focusezi pe paleta cromatica: pune florile in evidenta cu mici detalii fructate, lumanari, vesela diferita de cea clasica si cu siguranta nu vei da gres. Echipa noastra iti sta la dispozitie cu servicii de styling de eveniment, astfel incat sa ai parte de decoratiuni de nunta pe gustul tau, pe care sa le admiri in pozele de la eveniment ani la randul.

Arcada floarea miresei

Decoratiuni de nunta sustenabile


Ce speram ca se va aborda in 2024 in materie de nunti si botezuri sunt si evenimentele sustenabile. Este o tematica ce ar avea un impact major asupra tuturor invitatilor. Pregatim o noua postare pe blog cu astfel de idei, nu doar din punct de vedere floral, dar si din punct de vedere al organizarii, stylingului si implicarii.



Cum arata un aranjament floral sustenabil? La fel de frumos precum unul clasic. Ne punem indemanarea la lucru pentru a crea aranjamente cu materiale sustenabile, fara burete floral si pe cat posibil cu flori de sezon.




Cum poti sa fi sigur ca tematica de nunta aleasa va reprezinta?


Cauta din timp idei si creaza moodboardul nuntii voastre cu pozele cele mai reprezentative. Pune pe hartie lucrurile esentiale pe care ti le doresti si seteaza un buget de nunta. Apoi alege locatia care se potriveste tematicii alese. Nu te lasa descurajata daca nu vei gasi data pe care ti-o doresti. Important in aceasta organizare este relatia dintre voi, cum colaborati, cum va impartiti task-urile sau cum alegeti ceea ce va reprezinta impreuna. Iar daca simti ca este prea mult, noi recomandam un event planner sau un event stilist care sa te ajute cu mai multe idei, oferte, furnizori si multe alte detalii.



 


Daca ti-a placut articolul nostru, te asteptam sa ne scrii in formularul se contact sau pe Whatsapp pe unul dintre numerele de telefon. Si nu uita, orice share conteaza!








Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page