top of page
Poza scriitoruluiAlexandra

Un Baby shower creativ si voios: atelierul de coronite

Daca te pregatesti sa organizezi un baby shower pentru tine sau pentru o prietena draga, iti vom propune azi o idee inedita: participarea la un workshop de creatie florala.


 

Iubim sa organizam ateliere de creatie florala, este minunat sa vezi cum fiecare participant da frau liber imaginatiei si creativitatii pentru a realiza o creatie unica, plina de personalitate.


Inainte de fiecare atelier floral pregatim cu atentie spatiul de lucru pentru a obtine o atmosfera relaxanta in care fiecare participant gaseste la indemana tot ce are nevoie, fie ca este vorba de ustensile, un pahar racoritor de apa sau sfaturi legate de tehnica de lucru.


idei de baby shower

De data aceasta, fiind vorba de un baby shower, am avut grija sa integram in decor elemente jucause si hainute dragalase.


Acest baby shower a fost organizat ca o surpriza, iar grupul de prietene a ales ca activitate realizarea de coronite decorative de toamna. Culorile cerute pentru materiale au fost in principal nuante tomnatice ce ilustreaza anotimpul in care ne aflam, dar si culori pastelate care sa includa rozul, acestea fiind preferatele viitoarei mamici de fetita pe care urma sa o sarbatorim.


Pe fiecare participanta o asteptau ustensilele de lucru, o baza de coronita din nuiele si acces la toate culorile de flori uscate si criogenate. Astfel fiecare dintre ele isi va putea alege elementele pe care sa le integreze in coronita decorativa, dandu-si frau liber imaginatiei si ilustrandu-si personalitatea si preferintele.


Atelierele incep cu o scurta prezentare din partea noastra despre ce urmeaza sa lucram, pasii pe care trebuie sa ii parcugem, uneltele pe care le vom utiliza si cateva exemple de tehnica de lucru. Bineinteles ca pe parcursul atelierului de creatie florala suntem in continuare alaturi de participanti, gata sa ajutam, ghidam si sa raspundem la intrebari de fiecare data cand este nevoie.


Apoi, suntem gata sa incepem lucrul!


Am observat la atelierele florale pe care le-am organizat de-a lungul timpului cum fiecare participant isi pune amprenta personala asupra rezultatului final. Desi cu totii pornesc la drum cu aceleasi unelte, fiecare obtine un obiect de decor unic, ce reflecta personalitatea si preferintele creatorului sau in ceea ce priveste florile, culorile si texturile pe care le combina.


Este minunat sa vezi cum o atmosfera placuta si prietenoasa alaturi de o buna organizare a atelierului floral permit relaxarea si conectarea cu sinele creativ, rezultand o compozitie originala.


Va lasam mai jos alte cateva poze din timpul atelierului. Participantele au fost incantate de coronitele rezultate si de faptul ca s-au deconectat de grijile de zi cu zi si s-au bucurat de companie si de activitatea creativa.



cadou baby shower personalizat

La final, fiecare participanta a primit un mic cadou din partea noastra: bezele roz delicate si delicioase alaturi de o brosa vesela in forma de inghetata, o amintire pentru minunatul grup de prietene ce a avut incredere in noi sa organizam acest baby shower.


Brosa a fost creata si pictata manual in atelierul nostru special pentru acest eveniment.


Ne-am bucurat mult ca toata lumea s-a simtit bine, le-a facut placere sa participe la workshop si au plecat pline de veselie.



 

Daca te-ai simtit inspirata de povestea noastra si ti-ai dori sa organizam impreuna un baby shower, nu ezita sa ne contactezi. Putem alege impreuna o tematica pentru decor, o activitate (cateva exemple ar fi realizarea unui buchet de flori, a unei coronite pentru par, a unui aranjament floral sau chiar a unei coronite decorative), si te asiguram ca rezultatul final va fi un baby shower de neuitat.

3 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page