top of page

Vrei sa-ti planifici nunta in 2024?

Actualizată în: 16 ian.

Uite ce trebuie sa stii pentru o nunta sau un botez ca in povesti


Poate a trecut mult timp de la ultimul eveniment planificat sau poate e chiar primul, iar recomandarile prietenilor si ale familiei nu intarzie sa apara. Dar care sunt cele mai bune sfaturi pentru tine? Care sunt greselile pe care le-au facut prietenii si familia in evenimentul lor? Oare tu le vei asculta sfatul sau te vei bucura de fiecare imperfectiune?


Aranjament floarea miresei

Daca ne intrebi pe noi, unele dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stabilesti sunt bugetul si tematica evenimentului. Foarte multa lume incepe prin a-si alege o locatie si apoi se gandeste la toate celelalte. Ne-am intalnit de multe ori cu cerinte de aranjamente sau culori, ce nu-si gaseau locul in anumite saloane si localuri, insa pentru ca ne place sa facem magie, am lucrat alaturi de miri la cele mai mici detalii pentru a obtine ce-si doresc in limitele impuse de design-ul locatiei. Acest lucru este realizabil, daca bugetul nu joaca un rol important in luarea deciziilor.Definirea lui este printre primele lucruri de luat in calcul atunci cand ne gandim la un eveniment. De multe ori este greu a spune in ce suma se doreste a ne incadra, dar cu totii avem limite, de aceea este de preferat sa stim care este suma maxima pe care sunteti dispusi sa o alocati aranjamentelor florale pentru o nunta in Bucuresti.


Recomandam lucrul cu un event planner sau organizator de nunti, pentru ca desi pare ceva foarte usor, iar miresele pleaca la drum cu mult entuziasm in pregatirile de nunta, spre final se pot aduna multe detalii, care nu te vor mai lasa sa te bucuri de evenimentul organizat. Nunta nu este ceva usor de organizat, sunt multe detalii de care trebuie sa tii cont, de la trenduri si obiceiuri, la costuri si organizare.


Moodboard


Cel mai usor si folosit tool pentru a crea un moodboard, este Pinterest, de unde te poti inspira fara limita. Iti recomandam daca esti viitoare mireasa sau proaspata mamica sa-l folosesti cu incredere, iar tuturor furnizorilor sa le trimiti acest moodboard, pentru ca le va da imaginea de ansamblu si le va spori creativitatea. Nu opta pentru un anumit aranjament, care sa fie "fix ca in poza", ci creaza-ti o atmosfera cu ajutorul boardului, pentru ca furnizorul tau sa vina cu cele mai frumoase idei special create pentru tine. In ceea ce priveste florile, pot exista nenumarate combinatii de variatii de flori, culori, iar design-ul poate fi diferit in functie de forma neregulate a florilor.



Mood board nunta exemplu

Dar de ce sa ne folosim de alte poze? In primul rand pentru a intelege ce iti place, ce va defineste ca si cuplu, care sunt detaliile pe care sa punem accentul si cele pe care sa nu, care sunt florile, culorile si formele dorite sau cel putin acceptate. Ne ajuta in procesul de creatie, dar ne inspira si pe noi in viitoarele aranjamente, decoratiuni si structuri.



Cum te putem ajuta?

Noi, Alexandra si Cristina, suntem de aproape 7 ani in domeniul floristicii si al evenimentelor private. Ne plac florile, culorile, parfumurile, tot ce iese din tipar, tot ce ne provoaca, tot ce se asorteaza, dar si zambetele mirilor, mesajele de multumire si entuziasmul cu care suntem contactate. Ne dorim un 2024 plin de proiecte frumoase, plin de evenimente marete si de idei indraznete.

Pentru noi, visele tale se transforma in proiecte conturate si detaliate, in culori fel de fel, in structuri pe care nimeni nu le-a mai vazut si servicii pe care altcineva nu le-a mai primit.


Asadar, daca anul 2024 este anul in care ai un eveniment important, nu ezita sa ne contactezi. Hai sa facem dintr-o zi oarecare, cea mai frumoasa zi in care esti inconjurata de cele mai frumoase aranjamente, structuri si arcade din flori naturale.





Te putem ajuta doar cu realizarea de aranjamentele florale sau ne putem ocupa de intregul event styling.

Ce presupune acest serviciu? Ei bine, ne putem ocupa de place cards, meniuri, vesela, pahare, lumanari, marturii si multe alte detalii astfel incat mesele invitatiilor sa arate ca desprinse din poze. Acest serviciu se achita separat si reprezinta 20% din valoarea intregului contract.


Cum ne poti contacta?


Atunci cand ai hotarat data evenimentului, ne poti contacta pentru a pastra data si in calendarul nostru de nunti in 2024. Cum? Foarte simplu, printr-un mesaj pe whats app pe unul dintre numerele de telefon sau prin formularul de contact. Mesajul trebuie sa contina data si locatia evenimentului, numarul de mese (cu aproximatie), flori si culori preferate, design (aici ajuta orice poza), buget cu aproximatie, moodboard, iar noi vom reveni cu o varietate de oferte care sa se potriveasca stilulului si dorintelor tale.

Dupa achitarea avansului de rezervare a datei, poti hotari in liniste pana la cu minim doua saptamani inaintea evenimentului, toate detaliile legate de aranjamentele florale, buchete, cocarde, corsaje, lumanari.


Daca nu-ti doresti o oferta personalizata, poti oricand opta pentru unul dintre pachetele noastre achizitionate direct din shop-ul nostru.










Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page